DeerDog kohvipuust närimispulk- erinevad suurused

9,90 15,50 

-100% naturaalne
-Sobib kõigile koeratõugudele
-Saadaval erinevates suurustes
-Aitab hoida suuhügieeni
-Aitäb vähendada stressi ja ärevust

Tootekood: - Kategooriad: ,

Kui sa otsid oma neljajalgsele sõbrale naturaalset ja keskkonnasõbralikku närimist, siis DeerDogi kohvipuust närimispulk on just see, mida sa otsid! Kohvipuust valmistatud närimispulgad on jätkusuutlik ning keskkonnasõbralik alternatiiv nn traditsioonilistele nahast valmistatud närimiskontidele.

Kohvipuu ei sisalda kofeiini ning need närimismänguasjad on valminud ilma lisatöötluse ja -aineteta – seega sinu koera jaoks ohutud. Sobib ka koertele, kellel on mõne toiduaine suhtes allergia.

Kohvipuu on vastupidavam ja kõvem, kui meie kohalikud puuliigid ning sellest ei eraldu pikki ja teravaid kilde ega pinde. Väikesed libled, mis võivad eralduda, ei tekita lämbumisohtu ning on alla neelates ohutud. Kohvipuust närimispulkadelt on puukoor eemaldatud.

Kohvipuust närimispulkadel on veel teisigi eeliseid:
-Pikaajaline närimine. Need on vastupidavad ja võivad kesta palju kauem kui nahast närimiskondid.
-Parem hammaste tervis. kohvipuust närimispulga närimine aitab eemaldada hambakattu, mis omakorda aitab ära hoida hambakivi teket. Närimine on ka hea kutsikatele, sest see aitab igemeid masseerida.
-Vaimne stimulatsioon. Koertel on loomulik instink asju närida ning see aitab seda vajadust rahuldada. Samuti aitab närimine vähendada koertel igavust ja ärevust.
-Ohutu ja mittetoksiline. Kohvipuu ei sisalda toksilisi aineid ning see on tunduvalt ohutum kui tavaline puuoks, sest teravate tükkide kätte saamine on väga ebatõenäoline.
-Looduslik ja keskkonnasõbralik. Kohvipuust närimispulgad on valmistatud kohvipuu okstest, mis teeb neist naturaalse ja jätkusuutliku valiku koertele. Need ei sisalda kemikaale ega kunstlikke maitseaineid, mis võivad koerale kahjulikud olla.

Mõõdud:
Suurus S- läbimõõt ca 2cm, pikkus 13-14cm
Suurus L- lbimõõt ca 4cm, pikkus ca 20cm

Koostis: 100% kohvipuu

Tähelepanu! Ära jäta oma koera mänguasjaga järelvalveta.

Krõbina suurus

L, S

Shopping Cart
Scroll to Top